Czy gra ktoś może w jakimś zespole?
Jeśli tak to jakim?
Jaki gatunek on reprezentuje?
Ja mam jedno osobowy projekt muzyczny "Sathans Child" gram w nim na gitarach i śpiewam (oraz growluje)
Ten zespół reprezentuje Black metal z wpływami punka i hard rocka, posiada bardzo proste riffy, piosenki są długie (trwają mniej więcej 10 - 20 minut).
Właśnie nagrywam Demo, niestety za pomocą amatorskich metod, jak skończę to poszukam osoby która ma kontakty, by ją wydać i nagrać inne płyty.
Poszukuje do owego projektu basisty, perkusisty gitarzysty (gitara rytmiczna) oraz dziewczyny która umie ładnie śpiewać (może być też basistką, perkusistką czy gitarzystką).
Mieszkam w Szwecji, więc jak ktoś chce się przyłączyć to pisać na pw.
Poszukuje osób w granicach wiekowych 13 - 16 lat.
Mieszkam W Partille, jeśli ktoś mieszka w pobliżu, to tym bardziej zachęcam.
AVE!
_________________ Reconcile not with the fear of the snake
But embrace it as your own
Inject it's venom into your veins
And replant the seed that gives growth
Dawno temu może nie tak dawno kumpel grał w kapeli ale szybko zmienił ją na inną i aktualnie gra dość ciężki mocny metal. Mieli wydać płytę ale mają z tym drobne problemy, mimo to wykorzystałem swoje możliwości i postanowiłem oczywiście za ich zgodą pierwszy raz w życiu wpleść muzykę w formie teledysku z filmem typu Fragmovie czyli ukazujące grę po sieci osób w określonej grze. Aktualnie wtedy był mały turniej na Painkillerze czyli słynnej polskiej produkcji, z której wykorzystałem materiały video i dzięki temu postanowiłem podczas promocji owego maratonu, wpleść promocję zespołu kolegi. Efekt był naprawdę ciekawy, aczkolwiek był to mój pierwszy eksperyment z tak ostrym wykorzystanym songiem w tle.