| FAQ |  Szukaj |  Użytkownicy |  Grupy | Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości |
  Użytkownik: Hasło:

Poprzedni temat «» Następny temat
YouTube
Autor Wiadomość
northerr
Administrator

Wysłany: 2009-07-29, 11:43   YouTube

Zapraszam wszystkich na nowy kanał w serwisie YouTube. Ogólnie nowa szata graficzna.

Adres: http://www.youtube.com/user/DimmuBorgirPoland

Podoba się? :)

Jeśli macie jakieś rarytasy w formie wideo na komputerze lub możecie podać jakieś źródło to pisać do mnie na pw ja postaram się dodać na kanał.

belphegor 
belphegor

Wysłany: 2009-07-29, 23:25   

A owszem podoba sie

northerr
Administrator

Wysłany: 2009-07-29, 23:34   

Dzięki, chociaż ty jeden ;-)

Żurek 
Lisek Chytrusek

Wysłany: 2009-07-30, 09:29   

Ej, też byłem i też się podobuje mnie.
And replant the seed that gives growth

Daemonicia 
Infra Galaxia

Wysłany: 2009-07-30, 09:40   

Mnie tam pasuje :-D

Johan 
Perkusista

Wysłany: 2009-07-30, 10:05   

Się podoba :mrgreen:

Paindemonium 
Time For Pain

Wysłany: 2009-09-20, 18:36   

Czemu nie ma wszystkich videoclipów i nagrań z koncertów + wszelkich videoclipów w których wystąpił np Shargath gościnnie? Można by nawet wrzucić w formie HD, dla mnie to nie problem :) Siedzęe troszkę w tego typu rzeczach, robię filmiki z gier i fragmovie zazwyczaj z metalicznym podkładem (muza) no i w wersji HD co czyniło by ten kanał niepowtarzalnym. Miło było by też dodać wersje z napisami (text piosenki).

northerr
Administrator

Wysłany: 2009-09-20, 21:45   

Paindemonium napisał/a:Czemu nie ma wszystkich videoclipów

Bo są objęte prawami autorskimi.

Paindemonium 
Time For Pain

Wysłany: 2009-09-21, 18:19   

Heh :/ Dopóki internet jest anonimowy dopóty nić nie jest objęte prawami autorskimi. Kilka lat temu zapowiadano przejścia na nowy typ sieci internetowej ale jakoś tego nie widzę. Wielu filmowców narzeka że im piraci kasę zmniejszają a wszystko to dla tego że możesz być bezkarny jako anonimowy użytkownik i nic cie nie tknie. To jest minus internetu. Mimo to, jeśli zauważycie to videoclipy DM są na YT i nikt nie ma do nich zastrzeżeń. Czemu? Bo dobra reklama zespołu i tyle. Ale jeżeli ktoś sądzi że to łamanie prawa to szanuje taką decyzje, sam zresztą uznaje te zasadę ale tylko wtedy jeżeli ktoś czerpie z tego korzyści czyimś kosztem. Szkoda że nie można wszystkich videoclipów z youtube zgarnąć do jednego kanału.

northerr
Administrator

Wysłany: 2009-09-21, 19:13   

Za umieszczenie dwóch teledysków otrzymaliśmy stosowne upomnienie i usunięto je z naszego kanału.

Być może jesteśmy jakimiś wybrańcami, a inni nie.

Paindemonium 
Time For Pain

Wysłany: 2009-09-21, 19:45   

:/ Niefux. Kumplowi fragmovie wyciszyli bo ktoś zraportował że użyto muzykę i mu się nie spodobało. Mimo to są to tak rzadkie przypadki ze sam się dziwie że takie coś się dzieje. Ja rozumem jakby ktoś jawnie z tego czerpał korzyści finansowe to wtedy tak ale takie coś to czysta free reklama dla twórcy i większy rozgłos. Polecam swój kanał do przejrzenia wśród filmików których znajdują się produkcje z pod mojej ręki z użytą czyjąś muzyką. Czemu nie zraportowali? Ano dobrze zrobiony filmik i informacja czyj to utwór zawarty w filmie czy w info i nikt nie czepia się bo to jest coś w formie reklamy :) http://www.youtube.com/user/Paindemonium Polecam Fragmovie z Painkillera w których song powinien nie jednemu przypaść do gustu, jeden z nich nagrał zespół w którym gra kumpel i po małym uzgodnieniu wykorzystałem ich utwory jednocześnie tworząc coś w formie reklamy. Myślę że wy dostaliście ostrzeżenia bo ktoś kto już wrzucił owy clip nie chce konkurencji. Jak już to pisałem, internet jest anonimowy co sprawia że wielu użytkowników czuje się tu za swobodnie i liczą się tylko jego wyświetlenia by u niego oglądano dany filmik. Pozdrawiam i proszę o ocenę moich produkcji (część z zamieszczonych tam filmików to rzecz jasna nie moje produkcje jak coś xD).

Palmaero 
Muzyk ;P

Wysłany: 2009-09-22, 12:16   

Paindemonium napisał/a:Heh :/ Dopóki internet jest anonimowy dopóty nić nie jest objęte prawami autorskimi. Kilka lat temu zapowiadano przejścia na nowy typ sieci internetowej ale jakoś tego nie widzę. Wielu filmowców narzeka że im piraci kasę zmniejszają a wszystko to dla tego że możesz być bezkarny jako anonimowy użytkownik i nic cie nie tknie. To jest minus internetu. Mimo to, jeśli zauważycie to videoclipy DM są na YT i nikt nie ma do nich zastrzeżeń. Czemu? Bo dobra reklama zespołu i tyle. Ale jeżeli ktoś sądzi że to łamanie prawa to szanuje taką decyzje, sam zresztą uznaje te zasadę ale tylko wtedy jeżeli ktoś czerpie z tego korzyści czyimś kosztem. Szkoda że nie można wszystkich videoclipów z youtube zgarnąć do jednego kanału.

mozna duzo powiedziec o internecie ale na pewno nie to ze jest anonimowy ;) jak ktos bedzie chcial Cie znalezc to Cie znajdzie...

Paindemonium 
Time For Pain

Wysłany: 2009-09-22, 13:32   

Czyżby? Tylko wtedy kiedy podam dane i nie mam Neostrady ze zmiennym IP xD

Żurek 
Lisek Chytrusek

Wysłany: 2009-09-22, 13:34   

Paindemonium napisał/a:Czyżby? Tylko wtedy kiedy podam dane i nie mam Neostrady ze zmiennym IP xD

Chłopie, żebyś się nie zdziwił.

Poza tym, to że w internecie jesteś "anonimowy", nie znaczy, że prawo przestaje obowiązywać.
And replant the seed that gives growth

northerr
Administrator

Wysłany: 2009-09-22, 16:54   

zapomniałeś dodać przedrostek "śmieszny" przed prawo.

Odpowiedz do tematu