Kiedyś na początku pożyczałem z neta (bearshare a fujjj) utworki i po tym jak niedawno bardziej wciągnąłem się w DB skolekcjonowałem sobie albumy ze wszelkimi bonus trackami najwyższej jakości. Jednak wśród pojedyńczych utworów zostały mi pewne rodzynki, które nigdzie nie były dostępne w żadnym albumie co mnie zaintrygowało. Zakładam że część z nich były częścią albumu innego zespołu ze względu na informacje w pliku. Tylko proszę mnie nie wyzywać itp że kradnę z neta :) jestem nowy więc nie jestem totalnym hardcorem wśród fanów muzyki że każdy album kupie w dniu premiery i zasuwam na każdy koncert. Po prostu bardzo lubię słuchać tego zespołu. Oto nazwy utworów które mnie zaintrygowały i prosiłbym o pewne informajcę na ich temat. Dziękuje.
Dimmu Borgir - Angel's Decay
Dimmu Borgir - Dark Army
Dimmu Borgir - Powerslave (Iron Maiden Cover) To akurat wiem że cover :]
Dimmu Borgir & nightwish - Burning Flame's Embrace ( a to ze współpracą z nightwish zapewne :))
Wysłany: 2009-09-20, 18:00
Żaden z tych kawałków NIE JEST tytułem Dimmu. A Burning Flame's Embrace to kawałek kapeli Eternal Tears Of Sorrow, który swego czasu pojawił się na jednym z singli Nightwish, a nie żadna tam współpraca Nightwish&Dimmu Borgir.
Ściąganie z netu prowadzi właśnie do takich głupot! Jeśli masz jakiś problem z "pojedynczymi kawałkami", to zajrzyj na oficjalną stronę TU . Jeśli tam nie ma jakiegoś tytułu, to to nie jest Dimmu Borgir.
_________________ Lux Rigor Mortis, Cinis Ater et Ossa
Dzięki za info. Wiesz wiele głupot można ściągnąć za pomocą Bearshare a że byłem wtedy matoł i miałem wtedy neta od kilku dni nie miałem pojęcia o tym i owym. No i kiedy odkurzyłem pliki z muzyką zacząłem się zastanawiać czy to fake czy nie bo mając skompletowane albumy z bonus trackami wszelkimi zacząłem się ostro zastanawiać czemu te utwory nie są dostępne. Tak więc rozwiałeś moje wątpliwości, dzięki serdeczne :). I dla tego Omijam wszelkie rodzaje Bearsharów emuli itp... nie dość że wirki to głupoty na maxa ;/. Pozdro i raz jeszcze dzięki.
edit: w takim razie możesz przedstawić mi nazwy kapel pierwszym 3 utworów ?